linklink

Begane Grond
Begane Grond wenst Begin Gewoon een balansvolle start. Theo Roersma, directeur
link

Boeketkunst
Boeketkunst wenst Begin Gewoon een fantastische start. Het concept is zeer bijzonder. Veel geluk.
link

Bon Svelte
Voedingsbegeleiding Bon Svelte geeft voedingsadviezen en begeleidt volwassenen en kinderen met gewichtproblemen.
link

Bureau Spring
“Bureau Spring ondersteunt mensen bij het opzetten van hun eigen praktijk in de alternatieve gezondheidszorg. Dit doet zij met de intentie, opdat meer mensen gebruik kunnen maken van de alternatieve gezondheidszorg. Hervind Je zelf is dan ook een fantastisch initiatief. Bureau Spring wenst jullie een bloeiende toekomst toe!”
link

Eng en Fijn
Met mijn onderzoek naar het fenomeen sfeer heb ik ontdekt hoe belangrijk sfeer op een plek is. Het al dan niet verbinden met een omgeving is heel belangrijk voor je welzijn. Succes!
link

EXCALIBUR
Wat Begin Gewoon neerzet is een uniek concept. Grandioos!
link

Gezonde Aandacht
“Na regen komt zonneschijn”, ook voor jou mits je zelf toestaat en bereid bent de soms schaarse lichtpuntjes in het leven te ontvangen als een gezond geschenk. Een time-out op afstand door een persoonlijke reis naar een rustiger sfeer om even stil te staan bij jezelf is dan helemaal zo luxe nog niet! Sylvia.d.energetica,
link

Tarotpraktijk Els Maasson
Tarotpraktijk Els Maasson maakt gebruik van de archetypische beelden van de Tarot om de innerlijke wijsheid die ieder mens bezit aan te raken en wakker te maken. Vanuit de verbinding met onze innerlijke wijsheid (her)vinden wij ons Zelf en maken we connectie met wat en wie er bij ons hoort.
link

Weerschijn
Weerschijn, praktijk voor afscheidsbegeleiding en rouwverwerking ís er voor stervenden en hun naasten. Verlies van het leven zelf of van een dierbare ander is vaak de start van een spirituele zoektocht.En dat kan een belangrijke stap zijn op uw eigen ontwikkelingsweg.
link