terug naar de homepage

 

Aankondiging verschijnen boek In Kleur Gezegd
05-08-2014
Medio september 2014 zal mijn boek In kleur gezegd verschijnen. In dit boek neem ik je mee op mijn ontdekkingstocht naar de invloed van kleuren in ons leven. Kleuren (als een zichtbare ‘trilling’) dienen als een belangrijk communicatiemiddel en zijn daarom een essentïele factor in ons levensproces van bewustworden. De sfeer op een plek, onze gemoedstoestand en zelfs onze onderlinge communicatie zijn te ervaren als een kleur.

Door ons bewust te worden van de kleuren in ons leven kunnen wij bewust met de kleuren gaan werken en zo meester worden over onze beleving van de wereld. Hiermee begint onze ontwikkelweg richting harmonie en bewustzijn. Angelique beschrijft zonder schroom haar eigen persoonlijke ontwikkelweg om ons te laten zien hoe wij als mensen het bewust worden van kleuren in ons leven kunnen gebruiken voor ons welzijn. Dit doet zij aan de hand van onze zichtbare kleuren die voor haar de verschillende (soms uitzondelijk heftige) periodes in haar leven vertegenwoordigen.

Daarnaast verduidelijkt ze dit proces middels voorbeelden uit wetenschappelijk onderzoek en hedendaagse spirituele literatuur en ervaringen van zichzelf en ‘gewone’ Nederlanders. Verschillende oefeningen helpen je als lezer om zelf te ervaren wat Angelique bedoelt.

Houd de site in de gaten voor de exacte lanceringsdatum.