terug naar de homepage

 

Findshops
20-08-2014

Begin

Het begint met het ervaren van Sferen. Vervolgens je gevoel onder woorden brengen. Is de plek, de situatie waarin je zit prettig of onprettig. Wat kun je hier innerlijk en uiterlijk mee doen? Angelique Nossent zal je als Sferologe mee nemen in een bewustwordingsreis. Zij heeft een theorie ontwikkeld op het gebied van Sfeer en persoonlijke beleving. Ze stelt: ‘Zolang we niet weten waarom we onze uiterlijke wereld steeds willen veranderen, verandert ons bewustzijn van sferen niet mee’.

Gewoon

We worden continue geconfronteerd met Sferen, ervaren ze als prettig en onprettig. Het leven is altijd in beweging. Omgaan met verandering is waar het om draait. Bij het beleven en creëren van sfeer gaat het om het samenspel van intuïtie, hart en hoofd.

Incompany lezingen

Angelique Nossent verzorgt op maat gemaakte lezingen voor uw Sfeervraag in bedrijf, kantoor of school. Zowel op het gebied van onderlinge communicatie als de fysieke inrichting van uw werkomgeving.

Findshops

Jezelf en je collega’s leren kennen door het lezen van de sferen om je heen. In de Findshop van 1 dag komt aan bod energetische ontwerpen, Sferologie en Sfeerleer.

Lezingen

Angelique Nossent kunt u inhuren voor het verzorgen van lezingen over Sfeer. Neem contact op via ik@begingewoon.nl en maak een vrijblijvende afspraak.